Som kunde hos Farvegryden ønsker vi, at du kan føle dig helt tryg omkring betaling via vores web-shop betalingsløsning. Derfor samarbejder vi kun med anerkendte betalingsformidlere. Pt. tilbyder vi nedenstående betalingsmuligheder i samarbejde med Nets, MobilePay, Apple og QuickPay, som er vores betalingsløsning i webshoppen.

Dankort

Vi modtager betaling med Dankort via vores betalingsmodul i web-shoppen. Betaling med Dankort er gratis for brugeren, idet det ikke er tilladt web-butikker at påligne brugerne gebyr for brug af betalingskort. Derfor betaler Farvegryden alle kortgebyrer i relation til Dankort.

MobilePay

Vi modtager endvidere betaling via MobilePay i vores betalingsmodul. Her gælder de samme principper som omtalt under Dankort ovenfor.

Visa og MasterCard

Vi modtager også betaling med Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og MaestroCard i Shoppen. Du vælger blot det ønskede betalingsmiddel når du tjekker ud i kassen. Betaling med betalingskort er gebyrfrit i Danmark.

PayPal

PayPal er desværre ikke en betalingsmulighed i shoppen. Er din betalingsmåde ikke dækket af mulighederne i Webshoppen, så kontakt os pr. mail eller Messenger, så finder vi en løsning.

Apple Pay

Vi kan nu også tilbyde betaling via Apple Pay. Detailbeskrivelse af hvordan du indstiller og anvender Apple Pay finder du hos Apple Support